Lienus verhuurt...
Wednesday 22 December 2010

Van jongs af aan zat het organiseren in het bloed. Op 17-jarige leeftijd nam hij de leiding bij het organiseren van schoolfeesten. Het regelen van een band, de drankjes en hapjes alles kon aan Lienus worden overgelaten. Na de schoolperiode volgden jaren in het bestuur van zowel Beat Club als Beat Pop. Bij beide bestuursfuncties kwam het organiseren kijken.
Uiteindelijk werd Lienus in 2003 gevraagd voor het organiseren van onder andere de Eighties Night in Eelwerd. Tijdens deze organisatie kwam de eenmanszaak Partyservice en Verhuur tot stand.

Maar, wat is Partyservice en Verhuur nu eigenlijk?
Partyservice en Verhuur regelt alles voor uw feest. Gaat u trouwen? Viert u uw 50jarige jubileum? Of gewoon eens zin in een barbecuefeest met vrienden? Lienus regelt het!
Van grote partytenten tot een cocktailglas, van koffie tot de gehele catering, van stoelen en tafels tot tafelkleden, je kan het zo gek niet bedenken of het wordt geregeld.
Op de website lienus.nl vindt u het grote aanbod. Wilt u toch iets op uw feest geregeld hebben wat niet bij het aanbod verhuur staat? U zegt het en het komt voor elkaar.

Veranderingen
In het jaar 2003 startte Lienus de eenmanszaak. Een registratie bij de Kamer van Koophandel en een registratie bij het bedrijfschap Horeca en Catering en het bedrijf bestond. Toch was het bedrijf in 2003 niet zo bekend. Sinds begin dit jaar heeft Lienus meer bekendheid gegenereerd, wat hem zeker geen windeieren heeft gelegd. Ook de kredietcrisis speelde natuurlijk mee in het succes van dit jaar. “Steeds meer mensen organiseren in deze tijd liever een feest thuis, dan dat ze een zaal huren. Het is een groot voordeel dat je bij mij één aanspreekpunt hebt, die tevens alles regelt. “

Tijdens zijn werkzaamheden voor café Lanting heeft hij zijn eigen bedrijfsactiviteiten stil gezet omdat het niet te combineren was met het werk voor het café.  Nu hij een andere baan heeft in hotel/restaurant de Boegschroef is er een andere situatie ontstaan. 40 uur in de week werkt Lienus bij de Boegschroef en daarnaast steekt hij nog 20 uur per week in zijn eigen bedrijf met o.a. het verhuren.


Lienus zijn ultieme droom is uiteindelijk van het verhuurbedrijf te leven. “Natuurlijk wil ik het liefste alleen nog maar bezig zijn met het verhuur, maar dan zal ik het eerst nog wel drukker moeten krijgen. Daarom ga ik mijn assortiment ook vergroten, er komen grote harmonicatenten bij en opblaas Abrahams en Sara’s.”

Op www.lienus.nl kunt u alle prijzen en benodigdheden vinden, voor het perfecte feestje!

 
< Vorige   Volgende >