Dorpsbelangrijk Nieuws
Monday 21 September 2009
Door Linda Degenhart, namens dorpsbelangen.

Na een periode van vakantie, zon, regen en vooral rust is hier al weer de volgende “Midhoester” en rijst de vraag: wat hebben we deze keer vanuit dorpsbelangen te melden…

Dorpsbudget:

De eerste vergadering na de vakantie moet nog plaatsvinden maar we kunnen in ieder geval melden dat er een aantal aanvragen voor de besteding van de dorpsbudgetten binnen zijn. Binnenkort zullen we deze samen met Marcel Nuninga ( gebiedsregisseur van de gemeente Delfzijl) doornemen. Mochten er nog ideeën zijn dan kunnen deze nog ingeleverd worden. Nieuwe straat, nieuwe naam:

Vanuit de gemeente hebben we een schrijven ontvangen waarin gemeld wordt dat er plannen in ontwikkeling zijn om achter het voormalig bedrijf van de gebroeders Borg woningen te bouwen. Er is een stedenbouwkundig plan gemaakt.  Er zal dan in Meedhuizen een nieuwe straat ontstaan en deze zal dan ook een naam moeten krijgen. Het college van burgemeester en wethouders heeft als beleid vastgesteld dat er bij nieuwe straatnamen  in dorpen advies wordt gevraagd aan de betreffende dorpscommissie.  Bij deze willen we een oproep doen aan creatieve geesten om na te denken hierover. Ideeën kunt u inleveren bij het secretariaat van dorpsbelangen, Arie van Leeuwen, hoofdweg 56 in Meedhuizen.

Nieuwe leden:

Wij zijn nog steeds op zoek naar enthousiaste, nieuwe leden die het leuk vinden om mee te denken over ontwikkelingen en de toekomst van Meedhuizen.
 
< Vorige   Volgende >