Dorpsfeest Meedhuizen 15-17 Juni 2012
Monday 04 June 2012

De voorbereidingen...Havenstad FM
 
 
Op dit moment is het erg spannend in Meedhuizen. Alle boerenschuren zijn hermetisch afgesloten. Niemand weet van elkaar hoe hun versierde wagen er uit komt te zien of wat het onderwerp is. De reden van deze geheimzinnigheid is de traditionele optocht van de versierde wagens met kinderen van de lagere school. Deze wordt 1 keer in de vier jaar in Meedhuizen gehouden. Tijdens de optocht op 16 juni aanstaande is er in de Hoofdstraat ook een Midhoester Dieverdoatsiemarkt (een vrolijke zomerfair met een verscheidenheid aan kramen)

dorpsfeest


Er is op het Herbergplein aan de Hoofdstraat een traditionele kermis met zweefmolen, draaimolen, kop van jut, lucky crane, schiettent, suikerspinnenkraam en oliebollenkraam.

 

Bovenstaand bericht is door de dorpsfeestcommissie naar diverse kranten en radiostations verstuurd om te plaatsen. De commissie kreeg meteen al reactie en werd uitgenodigd om bij Havenstad FM in Delfzijl te komen vertellen over de optocht en de Midhoester Dieverdoatsie. Men was daar erg enthousiast en als het een beetje meezit komt Havenstad FM op 16 juni even naar Meedhuizen om verslag te doen.
Er staan berichten op diverse websites, waaronder die van het Dagblad van het Noorden. En in de week voor het feest in de Eemslander.
Want we willen natuurlijk zoveel mogelijk publiek naar ons dorp trekken!

 Midhoester Dieverdoatsiemarkt

 
Volgende >