Tara Hogenkamp
Sunday 24 June 2007

Tara HogenkampOp het schoolplein spreek ik Tara Hogenkamp aan.

Ik vraag of ik haar een paar vragen mag stellen voor een stukje in de Midhoester, dat is geen probleem zegt ze.
Er komen direct nog meer kinderen om me heen staan en er zijn er een paar die vragen ”mag ik er de volgende keer in?” De Midhoester spreekt dus ook aan bij de lagere school jeugd.

 

Op de foto zie je Tara (links) met nog een meisje op de Maarbrug.

Ik vraag aan Tara sinds wanneer ze in Meedhuizen woont, het antwoord weet ze eigenlijk niet precies maar één van de anderen zegt: 'volgens mij vanaf de zomer 2006.'
Dan vraag ik haar of ze al een beetje gewend is op school. Het antwoord is volmondig JA, ze vind het een leuke school en “de kinderen zijn aardig“ roept ze direct.
Dan krijgen we het over de schoolreis van 3 dagen die kortgeleden geweest is. Een druk programma naar wat ik begrijp; Slagharen bezocht, naar een zwembad geweest, een survivaltocht gedaan en een touwslagerij bezocht, wat erg interessant was. Maar het leukste vond Tara toch de speurtocht.
Ik vraag waar ze eigenlijk naar toe zijn geweest en waar ze verbleven; “Naar Gorsel en we sliepen in trekkershutjes, ik sliep bij mijn moeder, Daphne en Eline, dat was heel erg leuk”
Als ik haar nog vraag of er veel verschil is met deze school en de vorige antwoord ze “De vorige school was veel groter en het schoolplein ook, maar ik heb het hier prima naar mijn zin!
Tara woont  aan de maarlaan met haar vader, moeder en broer en het bevalt haar dus uitstekend in Meedhuizen.


 
< Vorige   Volgende >