Vakantieverhalen
Thursday 04 October 2007

Kanaalpret 2007Als ik op het schoolplein Sarèl de Jong (11 jaar) vraag wat ze allemaal heeft beleefd tijdens haar vakantie krijg ik het volgende te horen:

Ik ben op vakantie geweest in Kroatië. Mijn vakantie was vet leuk. We hebben de 1e  week 2 keer overnacht in Duitsland, ik was ook nog jarig in die week. In Kroatië zijn we naar de Plivitchmeren geweest, met mooie watervallen.Op de camping hebben we veel gedaan, Jelke, Laurie en Thijs waren er ook en we hebben met dolfijnen gezwommen!  Ook hebben we een griezelige bosbrand meegemaakt en op de terugreis hadden we last van een Bora wind.

Ina de Vries (5 jaar) vertelt dat ze in Oostenrijk is geweest met papa, mama en Anneke. Ze is er 10 dagen geweest met de auto en de vouwwagen, want dat is zo makkelijk, dan kun je overal heen. Leuk vond ze het wandelen, vooral in de rozentuin. De kabel-baan en het treintje waren ook erg leuk, maar het allerleukst was toch wel dat ze daar een vriendinnetje had ontmoet, genaamd Isa. 

Ook Daphne Graveland ( 10 jaar) en Anne Kuin (11 jaar) hebben van alles te vertellen. Toen het zomervakantie was, hebben wij vaak gespeeld. Het leukste was met de sproeier op de trampoline.  Sommige dagen waren erg warm, maar als we dan op de trampo-line ston-den met de sproeier aan werd het al wat koeler. Het water van het kanaal was gelukkig lekker koel, we zwommen er daarom ook erg vaak in. ’s Avonds was het lekker lauw gelukkig. Daarom gingen wij ook vaak barbequen. We kwamen ’s avonds vaak samen om te spelen. Wat we dus vaak in de vakantie samen deden was trampoline springen, verder hebben we eigenlijk niet veel gedaan.                                                                                                                   
 
< Vorige   Volgende >