Dorpsfeesten 20-22 Juni 2008
Thursday 19 June 2008

 feestBeste inwoners van Meedhuizen èn beste bezoekers,

Zoals u misschien al weet zijn het 4-jaarlijkse schoolfeest èn het jaarlijkse dorpsfeest samensgesmolten in één organisatie en daarom ook hernoemd tot Het Dorpsfeest Meedhuizen.


Dorpsfeest In vogelvlucht:

De vrijdag is ‘traditioneel’ met de spelletjesochtyend voor de schoolkinderen, dit jaar in het teken van piraterij, en ’s avonds de altijd hilarische 6-kamp, georganiseerd door Beatclub, met aansluitend disco.

Op zaterdaag spreekt de optocht voor zichzelf. Als de optocht uit het dorp vertrokken is vinden er op en rond het Kollo-terrein activiteiten plaats waaronder een braderie en een door de hondenvereniging georganiseerde show(op het gras naast/voor de boerderij).

Verder is er het rad van avontuur, de dorpsdraaimolen en de zweefmolen waar 4 jaar geleden heel veel mensen vol nostalgie hun rondjes gedraaid hebben.

’s Avonds ‘Fout’ Feest in café Lanting. Kleed je zo ‘fout’ mogelijk (bijv. met veel glitter en glamour), luister naar en dans op ‘foute’ muziek en zie een André Hazes-imitator optreden.

Op zondag wordt de middag geopend door amusementskoor Variant, zij spelen en zingen liedjes van over de hele wereld (dus ook Groningse liedjes). Verder is er groot feest op het Kollo-terrein met al van vorige jaren bekende activiteiten als een schiettent, fietsparcours, draaimolen, zweefmolen, discoshow en een springkussen.

De Aqua Survivalbaan!!!!

Nieuw onderdeel is de gigantische aquasurvival baan van meer dan 40 meter organisatoren (ijsvereniging en OJCM)

Wie staat er het dichtst bij de natuur?
Wie is snel, slim en sterk tegelijk?

Op zondagmiddag 22 juni zullen we het weten. We gaan dan in diverse leeftijdscategorieën bekijken wie deze baan het snelst kan nemen.
Doe mee, en verras daarmee het publiek, maar vooral jezelf!!


Petje op - Petje af quiz

Door de voetbalvereniging Meedhuizen georganiseerd. Afgekeken van het programma Holland Sport kan deze quiz door het hele dorp meegespeeld worden, waarmee het gelijk de grootste petje op - petje af quiz van Nederland is. Het enige wat je hoeft te doen is voor ? 1,75 (kostprijs) een petje/hoedje te kopen.

Tot slot:

Willen wij uw aandacht vestigen op de expositie die het weekend van het dorpsfeest in de kerk wordt gehouden: Meedhuizen en KUNST in Meedhuizen.
Hier zijn de kunstwerken tentoongesteld die de schoolkinderen van OBS Meedhuizen de afgelopen weken gemaakt hebben onder begeleiding van lokale (dorps) kunstenaars.
De zondag, en daarmee het Dorpsfeest 2008, wordt afgesloten met een concert van de, in ieder geval in Meedhuizen, bekende band Cover 2 Cover.
Wij hopen u met bovengenoemd programma een heel plezierig, ontspannen en hopelijk zonnig weekend te bezorgen.

Graag tot ziens.

De Dorpsfeestcommissie

 

 
< Vorige   Volgende >