Nieuws uit Beatclub
Sunday 27 March 2011
 Beste dorpsbewoners
Zoals u allen wellicht weet gaar Beatclub rond Kerst het dorp door onderleiding van de Kerstman en Kerstmuziek om Kerststerren uit te delen aan mensen die 65 jaar of ouder zijn. Omdat Beatclub over een hele oude lijst beschikt met namen en geboortedatums zouden wij u willen vragen, dat als u 65 jaar of ouder bent of de komende 10 jaar 65 jaar wordt dit aan ons door te geven. Met die gegevens kan Beatclub namelijk ook bij u een Kerstster komen brengen. Zou u daarvoor u naam, adres en geboortedatum willen doorgeven?
Dit kan via: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of door een briefje af te leveren bij Hoofdstraat 28, familie Rogge of Schaapbulterweg 3, familie Krans.
Beatclub zet door
Ondanks de moeilijke tijden in de horeca en de toch wat mindere belangstelling van de afgelopen tijden geven we het gevecht niet op. Een goed jeugdhonk voor Meedhuizen en omstreken is een noodzaak om verveling en het gedwongen zoeken naar ander vermaak te voorkomen. Omdat we alleen dit soort investeringen niet op konden brengen zijn we samen met “Het huis van Meedhuizen” overgegaan tot het aanschaffen van een viewer die ons b.v. de mogelijkheid geeft om film te vertonen voor de allerkleinsten maar ook videoclips voor de wat oudere jeugd. Er zijn ook wat aanpassingen gedaan aan de inrichting van het clubhuis. De oude flipperkast, die het al enige tijd niet meer deed, is vervangen door een voetbalspel en een pooltafel. De Photoplay staat er natuurlijk nog wel. Ondertussen worden al weer plannen gemaakt voor het nieuwe seizoen. Wel zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers. Vooral door natuurlijk verloop, de oudere jeugd gaat aan het werk, zitten we krap in de mensen. Ook gaan we proberen om ons culinaire niveau enigszins te verbeteren. Of in normale taal: we gaan de keuken wat vaker opentrekken. Al deze zaken zullen bijdragen aan een leuker en mogelijk door een grotere opkomst, nog gezelliger Beat Club. We zullen het zien maar de vrijwilligers hebben nu al lol.

Agenda

8 April: New Kids Party vanaf 21:00
24 April:
09:45 tot 11:00 eieren zoeken
11:00 tot 12:00 eieren verven
15:00 tot 22:30 noten schieten
15:00 tot 18:00 eieren overgooien
15:00 tot 22:30 spijkerslaan