Midhoester krant
Van de redactie...
Saturday 22 December 2007

Begin dit jaar zijn we begonnen met het maken van de 'Midhoester'.
We hadden geen idee wat ons te wachten stond. We verwachtten dat de Midhoesters het leuk zouden vinden om een dorpskrant te lezen, maar verder dachten we dat we het vooral zelf zouden moeten aanpakken.

We zijn bijna een jaar onderweg en uit de vele positieve reacties die we krijgen maken we op dat de 'Midhoester' gewaardeerd wordt.
En wat we niet hadden verwacht gebeurt nu toch: men komt naar ons toe met verhalen en ideeën voor verhalen en interviews! En dat vinden we hartstikke leuk.

Advertenties en sponsoren

We zijn tot de conclusie gekomen dat we het adverteren  en sponsoren iets anders willen gaan organiseren.
We willen iedereen de mogelijkheid geven om in de krant te adverteren. Daarom is het vanaf nu mogelijk om voor 25 euro één advertentie te plaatsen.

Ook gaan we voor het nieuwe jaar op zoek naar sponsoren die ons financieel gaan steunen, omdat we van de advertenties alleen de krant niet kunnen financieren. De namen van de sponsoren worden vermeld in de colofon.
Als u hiervoor belangstelling heeft, kunt u contact opnemen met Brenda Wildeman

Lees meer...
 
Sponsor de Midhoester
Wednesday 27 June 2007

Voor niks gaat de zon op...

En dat blijft ook zo bij de Midhoester, wij maken dit alles mogelijk door onze sponsoren/adverteerders en zijn hen zeer dankbaar.
Vind jij dit ook een leuk initiatief, sponsor ons en steun de Midhoester met een bijdrage.

Bankrekening: Fortis Delfzijl 98.08.68.688 tnv Wildeman-menkema inz Midhoester

 
Abonneren op de Midhoester....
Wednesday 21 March 2007

Voor mensen buiten ons dorp

Omdat wij de krant alleen rondbrengen in en rondom ons dorp zijn wij van mening geinteresseerden in deze krant ook de kans te geven er een thuis te ontvangen, wij vragen hiervoor een vergoeding van 6,50 euro per jaar.
De krant wordt vier keer per jaar uigegeven en zal per post naar U verzonden worden. Natuurlijk kunt U ook alle informatie terug lezen op de website.

Voor aanmelding neem U contact op via bovenstaande "Contact" formulier
met als onderwerp "Abonneren".

 
Dorpskrant
Thursday 01 March 2007

Nieuwe stijl voor Meedhuizen!

Helaas heeft ons dorp sinds een tijd geen dorpskrant meer. Wij vinden dat in een levendig dorp als Meedhuizen een dorpskrant zou moeten zijn en daarom beginnen wij enthousiast met de 'Midhoester' dorpskrant nieuwe stijl.

We hopen dat u de krant met plezier zult lezen. Wij hebben er in elk geval met plezier aan gewerkt!

De redactie.

Lees meer...