Dorpskrant
Thursday 01 March 2007

Nieuwe stijl voor Meedhuizen!

Helaas heeft ons dorp sinds een tijd geen dorpskrant meer. Wij vinden dat in een levendig dorp als Meedhuizen een dorpskrant zou moeten zijn en daarom beginnen wij enthousiast met de 'Midhoester' dorpskrant nieuwe stijl.

We hopen dat u de krant met plezier zult lezen. Wij hebben er in elk geval met plezier aan gewerkt!

De redactie.

Allereerst willen we langs deze weg de mensen bedanken die zich vele jaren hebben ingezet om de vorige dorpskrant, ‘Nijs tussen Gommelburg en Proostmeer’, mogelijk te maken!

Het is onze bedoeling om de krant vier keer per jaar uit te brengen. Op deze manier krijgt elk seizoen een krant. De data waarop de krant zal verschijnen zijn rond 20 maart, 20 juni, 20 september en 20 december.

We vullen de krant met onder andere nieuws uit het dorp, verhalen over dorpelingen en sport. Maar ook zullen we oud-Meedhuizers interviewen om te kijken hoe het hen vergaat.

We hebben de heer Godlieb bereid gevonden om in elke editie van de krant een column te schrijven.

Natuurlijk kost dit alles geld. Daarom zoeken we nog sponsors die ons financieel willen ondersteunen. Dit natuurlijk in ruil voor een advertentie in de krant!

Aan de krant wordt een website gekoppeld waarin u de vorige edities nog eens kunt nalezen. Ook zullen er links naar andere interessante sites te vinden zijn. U vindt op deze site ook bijvoorbeeld de dienstregeling van de buurtbus en informatie over de verschillende verenigingen die ons dorp rijk is.

 
< Vorige