Mit ainander
De oud papier dames van Meedhuizen
Wednesday 22 December 2010
Na het stoppen van Marcel Vos, hebben Linda Degenhart en Monique de Vries, de coordinatie van het oud papier lopen voor het komende jaar op zich genomen. Na diverse oproepen waren er geen aanmeldingen binnen gekomen helaas. Aangezien de inkomsten van het oud papier dusdanig hoog en dus belangrijk zijn, voelden deze twee dames toch een drive om dit op te pakken.
Lees meer...
 
ISTANBUL MOET JE NIET BEZOEKEN, JE MOET HET BELÉVEN!
Wednesday 22 December 2010

Wat in Istanbul is gebeurd, blijft in Istanbul???? Vergeet het maar. Ik ga hier even grondig uit de doeken doen wat daar allemaal te beleven valt.

26 september togen 5 blonde vrouwen richting Düsseldorf om van daaruit voor een paar dagen naar Istanbul te gaan. Het begon al goed: de eerste stop was bij een poortje waar we werden opgevangen door een zeer vriendelijke steward van Turkish Airlines die betere mascara droeg dan wij bij elkaar. Vervolgens op naar de post waar de bagage wordt gecontroleerd: jassen, tassen, riemen, sieraden en schoenen op de band. De 5 mannelijke controleurs, voornamelijk van Turkse afkomst, hadden er lol in. Of één van de dames maar even haar geldbuidel, die ze om de nek droeg, af wilde doen…. de man kende duidelijke de bh’s van Marlies Dekkers niet! Eén van ons werd nog dringend verzocht niet naar Istanbul te vliegen maar met hem mee te gaan naar Dubai, maar dat verzoek werd vriendelijk afgeslagen.

Lees meer...
 
Gymlokaal Meedhuizen
Tuesday 21 September 2010

Gymlokaal in Meedhuizen

Ingezonden door de 'werkgroep gymlokaal'

De werkgroep gymzaal Meedhuizen wil het dorp allereerst bedanken voor de steun welke zij in de afgelopen tijd heeft gekregen om te voorkomen dat ons gymlokaal door de gemeente wordt gesloopt. We hebben voor de vakantie honderden Midhoesters voor het gemeenthuis zien demonstreren.
Wat ook hartverwarmend was dat wij, de bevolking van Meedhuizen, ondersteuning hebben gekregen van veel dorpen uit de gemeente Delfzijl.

Wij hebben u via twee nieuwsbrieven geïnformeerd en op 9 september j.l. middels een bijeenkomst.
Waar gaat het om en wat is de stand van zaken op dit moment?

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 13 van 24